• Satılık
  • Yeni Kız
ZHUHW Taşınabilir Çift Fermuarlı Çanta Yüzük Mücevher Kutusu Mücevher takı ambalajı saklama kutusu Mücevher Kutusu (Renk: D, Boyut:

ZHUHW Taşınabilir Çift Fermuarlı Çanta Yüzük Mücevher Kutusu Mücevher takı ambalajı saklama kutusu Mücevher Kutusu (Renk: D, Boyut:

 
₺ 1.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Çok fonksiyonlu bölme depolama tasarımı, küpeler, kolyeler, yüzükler vb.İçin depolama alanlarına sahiptir.Çantanın içi, mücevherlere zarar vermeden hassas ve yumuşak hissettiren akın kumaştan yapılmıştır.Kolay saklama için çıkarılabilir bölüm.Eşkenar dörtgen desen süreci, iyi tokluk ve elastikiyet, düzgün ve düzgün çizgiler, rahat bir his.Kompakt ve düşmesi zor olan halka saklama yuvası, kulak saplaması yuvası olarak da kullanılabilir.Çok fonksiyonlu bölme depolama tasarımı, küpeler, kolyeler, yüzükler vb. İçin depolama alanlarına sahiptir. Çantanın içi, takıya zarar vermeden hassas ve yumuşak hissettiren akın kumaştan yapılmıştır. Kolay saklama için çıkarılabilir bölmeombik desen işlemi, iyi tokluk ve elastikiyet, düzgün ve düzgün çizgiler, kompakt olan rahat feel Ring depolama yuvası ve düşmesi zor, kulak damızlık yuvası olarak da kullanılabilirbasit ve şık, mükemmel işçilik, taşıması kolaymalzeme : PU+flannetamaç : takı depolamaboyut : şekilde gösterildiği gibipaket listesi : 1 * takı çantası (diğer gösteri ürünleri hariç) Notlar.1. Farklı ekranların farkı nedeniyle, resimler malların gerçek rengini yansıtmayabilir.2. Detaylı boyutu ile karşılaştırıldığında, izin lütfen 0.1-0.5 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Lütfen gerçek nesneye bakın.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri