• Satılık
  • Yeni Kız
Befullo kadın Yoga Pantolon Capri Legging Egzersiz spor salonu taytları

Befullo kadın Yoga Pantolon Capri Legging Egzersiz spor salonu taytları

 
₺ 43.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

%100 Spandeks.İthal.Kapatma üzerinde kayma.Katı : %90 polyester, %10 spandeks.
. MALZEME : Yüksek kaliteli kumaş,rahat ve yumuşak için Befullo yoga pantolon,nefes,iyi esneklik.Baskı kumaş nem emme, terleme, çabuk kuruyan, hiçbir boncuklanma.cilde yakın ve sıfır tahriş
. Tasarım : Dört iğne altı satır ve 3 D baskı teknolojisi, araba hattı hat dışı değil, yırtılmaya karşı dayanıklı, yüksek sıkılık.Parlak renk, güçlü üç boyutlu duyu,engebeli ve çekici gövdeyle dolu.
. UYGULANABİLİR : Befullo yoga pantolonları yoga, egzersiz, fitness, koşu, binicilik, her türlü egzersiz veya günlük kullanım için mükemmeldir.Vücudunuza mükemmel uyum sağlamak için yüksek bel dikiş tasarımı, size aerodinamik bir görünüm kazandırır.Uzan, eğil, ne istersen yap.
. PARA iade garantisi : Yoga Tozluklarınızı kesinlikle sevmiyorsanız, tam geri ödeme için geri dönün
. Açıklama : Yoga fitness Giderek daha fazla insan fitness yoga pantolonunu seviyor, kalbinizle hissediyor, bilinçle nefes alıyor,içe dönük keşif, içten dışa. 3 D baskı teknolojisi İthalat boyama teknolojisi, dijital transfer renk haslığı güçlü, renk gerçekçi.Teknolojik tasarım Dört pimli altı telli sorunsuz bir şekilde ve rahatsızlıktan kaynaklanan sürtünmeyi azaltmaya yardımcı olur, kalçalardan yoga pantolonlarına tam uyum sağlar.Versiyon tasarımı Parlak renk, üç boyutlu güçlü, üç boyutlu kesme işlemi hissi, kıyafetleri rahat, çekici bir figür haline getirir.Kaliteli spor kumaşlar, çok esnektir, 2cm-8cm/0.79 inç-3.15 inç uzayabilir.Paket içeriği : 1 x Yoga Pantolonu.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri