• Satılık
  • Yeni Kız
BBSJ Yaratıcı Elektrikli çöp tenekesi Ev İndüksiyon çöp tenekesi kapaklı Akıllı Fotoselli Mutfak Tuvalet çöp tenekesi (Boyut : 10l)

BBSJ Yaratıcı Elektrikli çöp tenekesi Ev İndüksiyon çöp tenekesi kapaklı Akıllı Fotoselli Mutfak Tuvalet çöp tenekesi (Boyut : 10l)

 
₺ 637.86

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Dokunma Yok!Gövde, çöp kutusuna dokunmadan kapağın otomatik açılıp kapanmasını gerçekleştirebilir, iç havayı taze tutabilir ve daha sağlıklı hale getirebilir contact.It mutfakta veya ofiste harika görünen ve her dekoru tamamlayan şık bir tasarıma sahiptir. -anahtar normalde modu, sadece sağ taraftaki düğmeye basın ve kapak sürekli kullanım veya büyük miktarda çöpün atılması için uzun süre olacaktır.Sessiz yavaşlama tasarımı, kapanış gürültüsünü etkili bir şekilde azaltarak size sessiz ve konforlu bir yaşam ortamı sağlar.Dar köşelerde ince ve kompakt çöp kutuları kullanılabilir ve ölü köşeler etkili bir şekilde kullanılabilir.Dokunma Yok!Gövde, çöp kutusuna dokunmadan kapağın otomatik açılıp kapanmasını gerçekleştirebilir, iç havayı taze tutabilir ve daha sağlıklı hale getirebilir contact.It mutfakta veya ofiste harika görünen ve her dekoru tamamlayan şık bir tasarıma sahiptir.-anahtar normalde modu, sadece sağ taraftaki düğmeye basın ve kapak sürekli kullanım veya büyük miktarda çöpün atılması için uzun süre olacaktır.Sessiz yavaşlama tasarımı, kapanış gürültüsünü etkili bir şekilde azaltarak size sessiz ve konforlu bir yaşam ortamı sağlar.Dar köşelerde ince ve kompakt çöp kutuları kullanılabilir ve ölü köşeler etkili bir şekilde kullanılabilir.Çöp kutusu gerçekten zarif ve güzel.Bu geri dönüşüm kutusunu ofislerde, banyolarda, yatak odalarında vb. Kullanmanızı öneririz.Güçlü mutfak çöp tenekesi.Malzeme : Absürün kapasitesi : 10 L / 2.6 galon, 14 L / 3.6 galonuygulama kapsamı : yatak odası, mutfak, oturma odası, ofis vb.Paket Şunlardır : 1 * çöpnot : 1. Lütfen satın almadan önce boyutu ve rengi onaylayın.2. Ürün fotoğrafında çöp tenekesi dışında başka eşya yok.3. Boyut manuel olarak ölçülür.Bu yanlış olabilir, bu normaldir, lütfen gerçek boyuta bakın, teşekkür ederim.5. Aydınlatma ve ekran farkı nedeniyle, ürünün rengi resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.6. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen iletişim e-postası aracılığıyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Sorununuzu en kısa sürede çözeceğiz.7. Mağazamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz, mağazamıza girmek için tıklayın, aralarından seçim yapabileceğiniz daha fazla ürün var.İç ve dış çift namlu tasarımı, iç namlu sap ve çöp torbası saklama deliği ile donatılmıştır, çöp torbalarını sabitlemesi kolaydır, açıkta kalan çöp torbalarının görünümünü önler, temizlenmesi ve çöp atması kolaydır.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri