• Satılık
  • Yeni Kız
Cape Cod Ağır Hizmet Tipi Köpek Tasması 6 fit Uzunluğunda, Küçük veya Büyük, ABD'de Üretilmiştir (Küçük, Mavi Bandana Tarzı)

Cape Cod Ağır Hizmet Tipi Köpek Tasması 6 fit Uzunluğunda, Küçük veya Büyük, ABD'de Üretilmiştir (Küçük, Mavi Bandana Tarzı)

 
₺ 90.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

> Boyut : BÜYÜK, ağır hizmet tipi donanıma sahiptir ve 35-200 lbs ağırlığındaki köpekler için mükemmeldir. > Boyut : KÜÇÜK, daha hafiftir ve 8-30 lbs ağırlığındaki köpekler için idealdir.Not : daha küçük toka nedeniyle, 35 lbs'nin üzerindeki köpekler için Küçük boyutu önermiyoruz. > Üst kumaş tabakasına sahip çift katmanlı ağır hizmet tipi poli dokuma. > Köpeğiniz çekerken bile ellerinizde yumuşak ve esnek. > Her iki ucunda da katı pirinç donanım ile endüstriyel olarak kenetlenmiştir. > CAPE Cod'da sevgiyle yapıldı. > Boyut : BÜYÜK, ağır hizmet tipi donanıma sahiptir ve 35-200 lbs ağırlığındaki köpekler için mükemmeldir. > Boyut : KÜÇÜK, daha hafiftir ve 8-30 lbs ağırlığındaki köpekler için idealdir.Not : daha küçük toka nedeniyle, 35 lbs'nin üzerindeki köpekler için Küçük boyutu önermiyoruz. > Üst kumaş tabakasına sahip çift katmanlı ağır hizmet tipi poli dokuma. > Köpeğiniz çekerken bile ellerinizde yumuşak ve esnek. > Her iki ucunda da katı pirinç donanım ile endüstriyel olarak kenetlenmiştir. > CAPE Cod'da sevgiyle yapıldı.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri