• Satılık
  • Yeni Kız
Hırsızlık-Caydırıcı Kiosk-CTA Şık Dönen Hırsızlık-Caydırıcı Kiosk Standı, Perakende İşlemler için İsteğe Bağlı Döner ve iPad Pro 3.

Hırsızlık-Caydırıcı Kiosk-CTA Şık Dönen Hırsızlık-Caydırıcı Kiosk Standı, Perakende İşlemler için İsteğe Bağlı Döner ve iPad Pro 3.

 
₺ 0.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Güvenli Hırsızlık caydırıcı tasarım, cihazın Tescilli bir araç olmadan açılamayacağı anlamına gelir.İsteğe bağlı döner stand, sorunsuz satış noktası etkileşimlerine olanak tanır.İsteğe bağlı güvenli montaj donanımı ultra güvenlik sağlar.Şık Beyaz tasarım modern ve göze batmayan.Koruyucu kılıf, şarj bağlantı noktalarına ve kulaklık çıkışına erişim sağlar.i Pad Pro 12.9 Gen. 3 ile uyumludur. Güvenli Hırsızlık caydırıcı tasarım, cihazın Tescilli bir araç olmadan açılamayacağı anlamına gelir.İsteğe bağlı döner stand, sorunsuz satış noktası etkileşimlerine olanak tanır.İsteğe bağlı güvenli montaj donanımı ultra güvenlik sağlar.Şık Beyaz tasarım modern ve göze batmayan.Koruyucu kılıf, şarj bağlantı noktalarına ve kulaklık çıkışına erişim sağlar.i Pad Pro 12.9 Gen. 3 ile uyumludur. Şık ve modern 3.nesil i Pad'inizi, herhangi bir satış noktasına, showroom'a veya sınıfa rahat bir ek olan dönen Hırsızlık caydırıcı kiosk standı ile güvende tutarken gösterin.Ultra güvenli hırsızlık caydırıcı tasarım, İpad'inizin yalnızca tescilli bir aletle açılabilen dört vidayla kasaya sabitlendiği anlamına gelir ve bu da onu geleneksel aletler taşıyan kilitleyicilere veya hırsızlara karşı geçirimsiz hale getirir.Montaj söz konusu olduğunda, Bu kiosk standı iki farklı seçenekle birlikte gelir : birincisi, sorunsuz satış noktası işlemleri için tüm kioskun 360 derece dönmesini sağlayan döner standdır.İkinci, daha güvenli seçenek, tüm metal platformu doğrudan bir yüzeye yapıştırmak için birlikte verilen montaj donanımının kullanılmasını içerir.Şık metal tasarım, i Pad 12.9'un estetiğiyle mükemmel bir uyum sağlarken aynı zamanda cihazı hasardan korur ve mevcut bağlantı noktalarına ve kulaklık jaklarına tam erişim sağlar.Dönen Hırsızlık önleyici kiosk standı, i Pad 12.9 Gen. 3 ile uyumludur. * CTA Digital'in güvenlik ürünleri, cihazınızı hırsızlığa karşı korumak için tasarlanmıştır.Ürünler, güçlendirilmiş ağır alüminyum yuvalar, çelik kablolar ve güvenli kilit ve anahtar sistemleri gibi yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir.CTA Digital'in mülkün tahrip edilmesine veya kaybolmasına karşı koruma sağlamak için her türlü çabayı gösterdiği durumlarda, bir cihazın hasar görmesine veya çalınmasına yol açan herhangi bir olayı garanti edemeyiz ve bundan sorumlu olamayız.özellikler güvenli Hırsızlık caydırıcı tasarım, cihazın tescilli alet olmadan açılamayacağı anlamına gelir isteğe bağlı döner stand, sorunsuz satış noktası etkileşimlerine izin verir isteğe bağlı güvenli montaj donanımı ultra güvenlik sağlar > şık Beyaz tasarım modern ve göze batmayan> koruyucu kılıf, şarj bağlantı noktalarına ve kulaklık çıkışına erişim sağlar > i Pad Pro 12.9 ile uyumlu Gen. 3özellikler 7 ¾ " (Y) x 11 ¾ ” (G) x 7 ¾ ” (d) 5 lbs, 4,5 oz.paket içeriği(1) dönen Hırsızlık caydırıcı kiosk(1) destek plakası (1) montaj donanımı seti.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri