• Satılık
  • Yeni Kız
2 Paket Taşınabilir Yuvarlak Sabunluklar, Plastik Sabun kapaklı konteyner Sızdırmaz Drenaj Sabun kutu tutucu Sabun Kabı (Siyah + Beyaz)

2 Paket Taşınabilir Yuvarlak Sabunluklar, Plastik Sabun kapaklı konteyner Sızdırmaz Drenaj Sabun kutu tutucu Sabun Kabı (Siyah + Beyaz)

 
₺ 1.67

Ödenebilirlik
Emre için müsait

Bu sevimli sabun kutuları şampuan ve saç kremi çubuklarınızla birlikte kullanılabilir.Bu kurutma tepsisi ile sabun kutusu şampuanı ve saç kremini kabın tabanından kaldırır.Philbinden bar sabunu seyahat kabı, bar şampuanınızı ve bar saç kreminizi kurutmanıza yardımcı olur ve bu yapışkan hissi önler. 【Üç Parçalı Plastik sabun kabı】 Bu sabun kabı, her biri sabunu kurutmak için içinde bir tepsi bulunan üç parçalı bir sabunluk, tahliye tavası ve kapaktır ve hava geçirmez kapak su geçirmez olabilir.Tüm bu düşünceli tasarımlar onları taşımayı kolaylaştırır.Bununla birlikte, en sevdiğiniz sabunla istediğiniz yere gidebilirsiniz. 【Sabun kutusu tutucuyu boşaltın】 Ayrı raf, kutunun altından biraz daha yüksektir ve aşağıda sabunun ıslanmasını önleyebilen, sabunu temiz ve kuru tutabilen ve sabunun ömrünü uzatabilen dört braket vardır. 【Renk ve boyut】 Her paket farklı renklerde iki sabun kutusu (beyaz ve siyah) içerir, bu seyahat sabun kutusunun boyutu yaklaşık 9.9 cm/3.9" çap x 4.7 cm/1.85" yüksekliğindedir.Yuvarlak, kare, yıldız vb.Çoğu sabun için uygundur. 【Güvenli malzeme】 Yuvarlak sabunluklar dayanıklı sert PP ve PE plastik malzemeden yapılmıştır, toksik değildir ve çevre dostu, dayanıklıdır ve zarar görmesi kolay değildir.Temizlemesi kolay ve açık hava etkinlikleri için mükemmeldir. 【Çok amaçlı plastik sabun kabı】 Kapaklı seyahat sabunluğu banyo, duş, spor salonu, seyahat, yürüyüş, home.At evde, içindeki tahliye sabunu tutucusunu doğrudan kullanabilir ve seyahat ederken bir kutuya paketleyebilirsiniz outside.It boyutu küçük, hafif ve kullanışlı. 【Üç Parçalı Plastik sabun kabı】 Bu sabun kabı, her biri sabunu kurutmak için içinde bir tepsi bulunan üç parçalı bir sabunluk, tahliye tavası ve kapaktır ve hava geçirmez kapak su geçirmez olabilir.Tüm bu düşünceli tasarımlar onları taşımayı kolaylaştırır.Bununla birlikte, en sevdiğiniz sabunla istediğiniz yere gidebilirsiniz. 【Sabun kutusu tutucuyu boşaltın】 Ayrı raf, kutunun altından biraz daha yüksektir ve aşağıda sabunun ıslanmasını önleyebilen, sabunu temiz ve kuru tutabilen ve sabunun ömrünü uzatabilen dört braket vardır. 【Renk ve boyut】 Her paket farklı renklerde iki sabun kutusu (beyaz ve siyah) içerir, bu seyahat sabun kutusunun boyutu yaklaşık 9.9 cm/3.9" çap x 4.7 cm/1.85" yüksekliğindedir.Yuvarlak, kare, yıldız vb.Çoğu sabun için uygundur. 【Güvenli malzeme】 Yuvarlak sabunluklar dayanıklı sert PP ve PE plastik malzemeden yapılmıştır, toksik değildir ve çevre dostu, dayanıklıdır ve zarar görmesi kolay değildir.Temizlemesi kolay ve açık hava etkinlikleri için mükemmeldir. 【Çok amaçlı plastik sabun kabı】 Kapaklı seyahat sabunluğu banyo, duş, spor salonu, seyahat, yürüyüş, home.At evde, içindeki tahliye sabunu tutucusunu doğrudan kullanabilir ve seyahat ederken bir kutuya paketleyebilirsiniz outside.It boyutu küçük, hafif ve kullanışlı.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri