• Satılık
  • Yeni Kız
Mi Band 6 için HANL silikon kayış Mi Band 4 için 5 kayış bilezik Mi Band 3 için kayış silikon kol saati bileklik Küresel sürüm (renk:

Mi Band 6 için HANL silikon kayış Mi Band 4 için 5 kayış bilezik Mi Band 3 için kayış silikon kol saati bileklik Küresel sürüm (renk:

 
₺ 3.00

Ödenebilirlik
Emre için müsait

【Uyumluluk】 Yumuşak silikon saat kayışı Mi Band 5 / Mi Band 6 / Mi band 5 ile uyumludur. (Not : Mi band1/1s için değil/2/3/4 ve İzci dahil değildir). 【Pürüzsüz silikon】 Bu iki renkli bant yüksek kaliteli Silikondan yapılmıştır, Hava deliği nefes alabilir, Hafif, Su Geçirmez, Rahat, Yumuşak ve Dayanıklıdır, sporda ideal bir saat kayışıdır. 【Dayanıklı / Pratik】 Bu zarif şık yedek bilek bandı ile Mi Band 5 / Mi Band 6'nızı kişiselleştirin.Karışık renkler sportif bir görünüm için daha modadır. 【Kurulumu kolay】 Akıllı saatinizi saat çerçevesine kolayca ve doğrudan itin, daha güvenlidir ve kaybolmasını önler.günlük kullanım için rahat, alışveriş, toplantı, buluşma vb. Durumlar için mükemmeldir. 【Endişeye gerek yok service】 Mi Band 5 / Mi Band 6 saat kayışı ile ilgili herhangi bir sorununuz varsa, bizimle iletişime geçin, sorununuzu 24 saat içinde çözeceğiz. Aralarından seçim yapabileceğiniz ve eşleştirebileceğiniz çeşitli renkler : mavi, siyah, kırmızı, sarı. .1. Dayanıklı adaptör, rahattır, kurulumu kolaydır; mi band 3/4/5/62'yi değiştirin. Kolay ayarlama için sağlam toka; Saatinizin sabit ve güvenli olduğundan emin olun, çoğu spor için sorun değil.not : 1. Bu ürün sadece kayış içindir, saat dahil değildir.3. Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, satın almaya hoş geldiniz.sadece kayışı sat, mi band Saat hareketi dahil değil.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri