• Satılık
  • Yeni Kız
NANWN Yeni Akıllı Silikon Yedek Kayış Garmin Fenix 6 6S 6X Pro 5 5X Artı 3 3 SAAT 935 MK Hızlı Bırakma Bileklik 22 26mm Correa (Renk:

NANWN Yeni Akıllı Silikon Yedek Kayış Garmin Fenix 6 6S 6X Pro 5 5X Artı 3 3 SAAT 935 MK Hızlı Bırakma Bileklik 22 26mm Correa (Renk:

 
₺ 0.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

*100 % yepyeni ve kaliteli,bileğe uyacak uzunluğu ayarlamak kolay,bir beden herkese uyar. *Özel tasarlanmış konektör, Hızlı serbest bırakma bilek bandı, Yumuşaklık ılımlı, çok rahat giyin. * Yumuşaklık ılımlı, çok rahat giymek, sıkıştırma kalıplama, sağlam ve dayanıklı,Giyilebilir kayış/bilek kayışı,orijinal akıllı saat için uygundur. * Takılması ve çıkarılması kolaydır, saatiniz için çok uygundur. * Mükemmel işçilik ve şık tasarım, arkadaşlarınız ve aileniz için mükemmel hediyelerdir.Takım elbise için : 22 MM : Garmin Fenix 5 GPS / Glonass spor saati İçin Garmin Fenix 5 safir Premium GPS / Glonass çoklu spor saati için Garmin öncüsü 935 GPS koşu / Triatlon saati için Garmin yaklaşım S60 için Garmin Fenix 6 için Garmin Fenix 6 Pro26 MM için : Garmin D2 Charlie Garmin iniş mk1 için Garmin Fenix 5 X çoklu spor GPS eğitim saati için Garmin Fenix 6 X Garmin Fenix için 6 X Pro For Garmin Fenix 3 Garmin Fenix 3 HR için Garmin Fenix 3 safir için Garmin D2 Bravo havacılık saati GPS saati/ D2 Charlie For Garmin iniş Mk1 For Garmin Quatix 3 deniz GPS akıllı saat Garmin tactix Bravo GPS çoklu spor saati içinambalaj : 1*yedek kordonlu saat ( saat dahil değildir).


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri