• Satılık
  • Yeni Kız
Harici sabit disk, SSD Yüksek Hızlı Veri İletimi USB 2.0 Tak ve Çalıştır Taşınabilir harici sabit disk Dizüstü Bilgisayar için (80GB)

Harici sabit disk, SSD Yüksek Hızlı Veri İletimi USB 2.0 Tak ve Çalıştır Taşınabilir harici sabit disk Dizüstü Bilgisayar için (80GB)

 
₺ 3.33

Ödenebilirlik
Emre için müsait

TAK VE ÇALIŞTIR : Harici sabit sürücünün kullanımı kolaydır, yüklenecek yazılım veya diğer önemsiz adımlar yoktur, sadece tak ve çalıştır.Taşınabilir : Sabit disk cep boyutundadır, avucunuzun içine rahatça sığar ve çok miktarda belge, fotoğraf, müzik ve video depolayabilir.DEPOLAMA kapasitesini artırın : Harici sabit disk, PC'lerin ve diğer uyumlu cihazların depolama kapasitesini hızla artırabilir.CİHAZ koruması : USB harici sabit disk, cihazı ve veri açıklamasını korumak için dahili çarpışma sensörlerine ve rampa şarj teknolojisine sahiptir.Yüksek hızlı aktarım : Taşınabilir harici sabit disk, birçok uyumlu cihaz için hızlı aktarım hızları sağlayan USB 2.0 yüksek hızlı veri aktarımına sahiptir.Özellik : 1. TAK VE ÇALIŞTIR : Harici sabit sürücünün kullanımı kolaydır, yüklenecek yazılım veya diğer önemsiz adımlar yoktur, sadece tak ve çalıştır.2. DEPOLAMA kapasitesini artırın : Harici sabit disk, PC'lerin ve diğer uyumlu cihazların depolama kapasitesini hızla artırabilir.3. Taşınabilir : Sabit disk cep boyutundadır, avucunuzun içine rahatça sığar ve çok miktarda belge, fotoğraf, müzik ve video depolayabilir.4. CİHAZ koruması : USB harici sabit disk, cihazı ve veri açıklamasını korumak için dahili çarpışma sensörlerine ve rampa şarj teknolojisine sahiptir.5. Yüksek hızlı aktarım : Taşınabilir harici sabit disk, birçok uyumlu cihaz için hızlı aktarım hızları sağlayan USB 2.0 yüksek hızlı veri aktarımına sahiptir.Şartname : Öğe türü : harici sabit diskmalzeme : absarayüz : USB 2.0 Destek Sistemi : 98 SE ME 2000 XP Win7 Win8 Win10 için, OS X 8.6 ve üstü içinnasıl kullanılır : tak ve çalıştırpaket listesi : 1 x harici sabit Disk1 x saklama Çantası1 x veri kablosu.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Item Type:
External Hard Drive
Material:
ABS
Interface:
USB 2.0
Support System:
for 98 SE ME 2000 XP Win7 Win8 Win10, for OS X 8.6 and above
How to Use:
Plug and Play:
Package List:
1 x External Hard Drive:
1 x Storage Bag:
1 x Data Cable:

Ürün İlaveleri