• Satılık
  • Yeni Kız
Eelhoe Sonsuzluk C Vitamini Serumu Pro, Eelhoe C Vitamini Serumu, Eelhoe Sonsuzluk C Vitamini Serumu Karanlık Nokta Düzeltici (1 adet)

Eelhoe Sonsuzluk C Vitamini Serumu Pro, Eelhoe C Vitamini Serumu, Eelhoe Sonsuzluk C Vitamini Serumu Karanlık Nokta Düzeltici (1 adet)

 
₺ 39.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

【İnce çizgileri Azaltır】 : Kolajen üretimini artırmaya ve ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan yüz için c vitamini serumu!. 【Kollajen Oluşumunu Teşvik Edin】 : Cildinizi güçlendiren yüz için c vitamini serumu, cilt dokularını bağlamak için bir numaralı bileşen olan doğal kollajen oluşumunu artıracaktır health.No geride kalan yağlı kalıntı.Ağır, yağlı veya yapışkan bir his olmadan hızla emilir. 【Etkili Yaşlanma Karşıtı】 : C vitamini özü, ince çizgiler ve kırışıklıklar da dahil olmak üzere yaşlanma belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. wrinkles.It cildin elastikiyetini ve sıkılığını artırmaya yardımcı olan kolajen üretimini teşvik etmeye çalışır. 【Geniş Uygulamalar】; Özü C vitamini çoğu cilt tipi için uygundur.Cildi nem kaybından korur ve doku ve yumuşaklığı iyileştirerek cildin parlaklığını artırır. 【Tüm Cilt tipleri için uygundur】 : Bu Serum doğal olarak hafiftir ve tüm cilt tipleri için uygundur.Cildi nemlendirir ve besler.Özellikler : 1. Tam parlak beyaz Üniforma cilt tonu. 2. Cildin nemini korumak. 3. Cilt elastikiyetini korumak.Özellikler : Ürün Adı : Eelhoe Eternity C Vitamini Serumu Net İçerik : 30ml Ürün Boyutu : 3*3*10.5 cm Ürün Ağırlığı : Yaklaşık 48g Raf Ömrü : 3 yıl Cilt Tipi : Normal Uygulanabilir Kalabalık : Genel Talimatlar : 1. Temizledikten ve tonladıktan sonra yüzünüze 3-5 damla esans alın. 2. Emilimi artırmak için parmaklarınızla hafifçe vurun veya masaj yapın.Paket içerir : 1 * Eelhoe Eternity C vitamini Serumu Notlar : 1.Aydınlatma efektleri ve film açısı nedeniyle, üründe bir renk farkı var, lütfen anlayın. 2.Manuel ölçüm nedeniyle, ürün boyutunda bir tolerans vardır.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri