• Satılık
  • Yeni Kız
Taşınabilir Seyahat Sabun Konteyner Vaka kutu tutucu kapaklı, Plastik Sabunluk Organizatör Banyo Ev Açık Yürüyüş Kamp (4 Paket)

Taşınabilir Seyahat Sabun Konteyner Vaka kutu tutucu kapaklı, Plastik Sabunluk Organizatör Banyo Ev Açık Yürüyüş Kamp (4 Paket)

 
₺ 19.98

Ödenebilirlik
Emre için müsait

1. Malzeme : Yüksek kaliteli PP plastik malzemeden yapılmış, toksik olmayan, temizlenmesi ve kurutulması kolaydır.Kazara sabunun düşmesini önlemek için benzersiz toka tasarımını benimseyin. 2. Sabun Kutusu Tutucu Renk : Mavi, Yeşil, Pembe, Gül Kırmızı.Taşıması kolay ve her yerde kullanılır.Taşınabilir ve pratik, kullanımı çok uygun. 3. Sabun Konteyner Kutusu Boyutu (U x g x y) : Yaklaşık. 7x7x4.5 cm/2.76x2.76x1. 77".Taşıması kolay ve her yerde kullanılır.Kutuyu daha dayanıklı hale getirmek için kapak tabana bağlanır. 4. İç Dışbükey Tasarıma sahip Alt Kısım : sabuna çok sıkı yapışmasını önleyebilir, sabunu temiz ve kuru tutabilir ve ömrünü uzatabilir. 5. Daha fazla kullanım : Ev kullanımı, seyahat, iş gezisi, yürüyüş kampı ve diğer açık hava etkinlikleri için mükemmeldir.Toplamda farklı zamanlarda ve farklı yerlerde kullanmanız için uygun 4 adet sabun kutusu vardır.Şartname Malzeme : PP plastik Boyut : 7x7x4.5 cm/2.76x2.76x1.77" Renk : mavi yeşil pembe, gül kırmızı kilitlenebilir, sabun kaymaz Paket içeriği : 4 x sabun kabı Taşıması ve kullanımı kolay Hafif sabunluk taşınabilir ve kullanımı kolaydır.Daha fazla uygulama : Ev, okul, spor salonu, seyahat, iş gezisi, yürüyüş ve diğer açık hava etkinlikleri için harika.Paket içeriği : 1 x Mavi Sabun Kabı 1 x Pembe Sabun Kabı 1 x Gül Kırmızı Sabun kabı 1 x Yeşil Sabun kabı.


Beyan Edilen Teknik Özellikler

Ürün İlaveleri